• kwaliteit
  • vakmanschap
  • ambacht VS eenvoud
  • gemak
  • doe-het-zelf

Zijn de trapleuningen onderhoudsvrij?

Onze trapleuningen zijn onderhoudsvrij en kunnen met een schone droge doek worden afgenomen.

Hoe werkt de blinde montage?

De blinde montage werkt verbluffend eenvoudig en er wordt een handleiding meegeleverd. Ik heb hier alvast een digitale versie online gezet.

Zijn de trapleuningen buiten te gebruiken?

De trapleuningen zijn geschikt voor binnen gebruik, mocht u deze buiten willen gebruiken, geeft dit dan even door aan Teus en wij gaan hier een oplossing voor bieden.

Ik wil zakelijk bestellen en dus achteraf betalen kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om zakelijk achteraf te betalen. Dat kan via de betaal link maar natuurlijk ook via de gedownloade factuur. Er is voor de zakelijke klanten een kortingscode beschikbaar.

Hoe zit het met transportschade?

Mocht er onverhoopt transportschade zijn ontstaan? Dan Wordt er ten alle tijden een nieuwe trapleuning gemaakt. We noemen dat Service van Teus.

Is er ook een andere kleur mogelijk dan matzwart of blauwstaal?

Om af te wijken van de standaard kleur zwart, is een mailtje naar Teus voldoende. Klik hier om een mailtje te sturen.

Kan ik achteraf ook andere leuninghouders bestellen/omruilen?

Uiteraard is het altijd mogelijk om achteraf voor andere leuninghouders te kiezen.

Wat voor gereedschap heb ik nodig?

Het gereedschap voor trapleuningen die door middel van schroeven worden gemonteerd, is een schroefmachine en/of een boormachine. Eventuele pluggen worden niet meegeleverd. Om de trapleuningen blind te monteren, dat wil zeggen dat de leuninghouder in de muur wordt verlijmd, heb je alleen een boormachine en boor 12mm nodig.

Kan Teus ook komen meten?

Wanneer je zelf geen tijd hebt of je wilt het liever niet zelf meten, dan kan je tegen betaling Teus bij jouw thuis laten meten. Klik daarvoor hier.

Kunnen de Trapleuningen ook gemonteerd worden?

In principe kan iedereen zonder enige technische kennis de trapleuningen van Teus zelf monteren. Mocht je dit toch willen uitbesteden, stuur dan een mail en Teus gaat een monteur sturen.

Kan de bestelling geretourneerd worden?

Wanneer de trapleuning niet voldoet aan jou wensen is dat erg vervelend. Teus wil alleen maar blije klanten en zal samen met jou een oplossing zoeken.

Is het mogelijk om de leuningen op een smetplank te monteren?

Uiteraard is het geen probleem om op de plank of op een muur lambrisering de leuninghouders (met schroeven) te monteren. Ook de blinde montage is geen probleem, je boort namelijk een gat door de plank en een klein stukje in de muur. Hou er wel rekening mee dat wanneer de smetplanken (of de muur lambrisering) gebogen is, de leuningen alleen na te maken is door middel van een mal.

Wat is de afstand van muur tot binnenkant trapleuning?

De afstand van de muur tot hard trapleuning is 6 cm. Wanneer er een dikkere of bredere leuning is besteld, wordt de afstand van muur tot binnenkant trapleuning vanzelf sprekend minder. Bij de blinde montage, is de afstand variabel van 4 tot 7 cm.

Hoe ziet een trapleuning matzwart er uit?

De matzwarte kleur van de trapleuningen zijn simpel en makkelijk thuis te bekijken door hier een proefstaaltje te bestellen

Hoe ziet een trapleuning blauwstaal eruit?

De blauwstalen kleur van de trapleuningen zijn simpel en makkelijk thuis te bekijken door hier een proefstaaltje te bestellen