• kwaliteit
  • vakmanschap
  • ambacht VS eenvoud
  • gemak
  • doe-het-zelf

Verzend en verpakkingskosten.

Het inpakken van de stalen trapleuning.

Om de stalen trapleuningen zo veilig mogelijk te vervoeren zal Teus een aantal bescherm middelen gebruiken.

Iedere trapleuning wordt afzonderlijk in een plastic hoes en een kartonnen koker verpakt. Na de hoes wordt er op iedere uiteinde van de leuning kunststof stoot doppen geschoven. Dit is ter bescherming van de trapleuning tijdens het transport, maar ook super handig in de hal van de woning. Je kunt de leuning(en) namelijk makkelijk rechtop zetten, mits deze niet te lang zijn natuurlijk. Ook is de kans op beschadigingen van de muren afgenomen. Dus na ontvangst is het zinvol om de materialen te controleren en beschermhoes en stoot doppen weer terug te plaatsen. Nadat de trapleuningen definitief zijn gemonteerd en er niet meer geschilderd hoef te worden, kun je de bescherming verwijderen.

Transport van de trapleuningen

Je zult begrijpen dat het inpakken en het transport kosten met zich meebrengt. Teus wil dit zo laag mogelijk houden en reken hier de minimale kosten van € 30,- voor in Nederland. Voor België zijn de transportkosten € 70,- .  Teus gaat er ook van uit dat het transport bedrijf maar één keer de bestelling aan hoeft te bieden.

Op dit moment wordt het transport uit handen gegeven aan Van den Heuvel Transport BV. Er wordt een dag voor levering een mail gestuurd, dat de bestelling klaar ligt voor verzending. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet thuis bent en de bestelling niet aan kunt nemen. Geen probleem, maar geef dit dan zo snel mogelijk door aan Teus of aan de transporteur. Op die manier zal de vrachtwagen nooit voor niets naar jou toe rijden. Om de trapleuningen nogmaals aan te bieden, brengt, zoals je kunt begrijpen extra kosten met zich mee, die de transporteur helaas doorberekend aan Teus.