• kwaliteit
  • vakmanschap
  • ambacht VS eenvoud
  • gemak
  • doe-het-zelf

Trapleuning Zwartstaal

Trapleuningen zwart gepoedercoat.

De trapleuningen van Teus de trapleuningspecialist worden vakkundig zwart gepoedercoat met een speciaal ontworpen coating die zorgt voor extra grip. De poedercoating die Teus gebruikt voor zijn stalen leuningen heb een fijne structuur en is enorm slijtvast. Daarnaast is de mat zwarte coating ook nog eens stof afstotend!

Een zwarte trapleuning die past in jouw interieur.

Waarom geen houten trapleuning? Leuningen worden al vele jaren toegepast en werden vooral uit hout vervaardigd. Het nadeel is dat deze houten trapleuningen altijd dik en enorm aanwezig zijn. De oplossing was om deze leuningen wit te schilderen zodat ze niet meer zouden opvallen tegen de witte achtergond(muur). Nu we de leuningen van zwart staal aanbieden kunnen we de leuning zelf maar ook de leuninghouders, schroefjes en rozetten allemaal wat dunner en minimalistischer uitvoeren. Dat is de kracht van staal, dun, minimalistisch en sterk. Andere voordelen van staal zijn natuurlijk, het op maat buigen en de zeer harde poedercoating die hierop aangebracht kan worden.

De meeste leuningen van Teus worden vervaardigd van massief staal en worden dus in 2 cm dik geleverd. Ook wanneer de trap een kromming heeft en de leuningen dus gebogen moeten worden, kunnen wij hier een uitstekende oplossing voor bieden.

De voordelen van zwartstaal:

  • Onverwoestbaar
  • Duurzaam
  • Natuurlijk materiaal
  • Zeer elegant en strak
  • Onderhoudsvrij
  • Veilig en sterk

Montage van de trapleuning

Daarnaast heeft Teus een geheel nieuwe bevestigingstechniek ontwikkeld, namelijk de blinde montage. Deze leuninghouders zijn op een zeer sterke maar ook op een verbluffend simpele wijze te monteren.

Deze blinde montage techniek met ankerlijm, wordt al vele jaren toegepast in de bouwsector en bij ons als trapleuning leverancier. Teus heeft dit systeem volledig getest en doorontwikkeld.

Wanneer de trapleuning op een smetplank gemonteerd moet worden, is het raadzaam om de bestaande trapleuning bij ons af te leveren zodat wij deze exact kunnen namaken.Ook is het mogelijk om een mal van stukloop te maken en naar Teus op te sturen kijk hier voor meer informatie:mal voor smeltplank

Het bijzondere van de stalen trapleuningen van Teus is dat deze uitermate toepasbaar zijn in een modern interieur. Is de trap gerestaureerd en wil je de nostalgische uitstraling behouden of juist terugbrengen? Dan is de blauwstalen trapleuning de perfecte keuze, je kunt de keuze blauwstaal of zwart gecoat aangeven in het bestelproces.

De blauwstalen trapleuningen worden uitsluitend vervaardigd van massief staal en hebben een dikte van 2 cm.

Een type afwerking

De zwarte stalen trapleuningen zijn in een mat zwarte poedercoating te bestellen. uiteraard worden deze trapleuningen door de vakman Teus keurig op maat gemaakt.

Een zwarte trapleuning is helemaal in.

De zwarte trapleuning is tijdloos en stijlvol. Het staat vooral goed bij een strakke witte muur of een witte trap, maar ook bij een houten of metalen trap. De robuuste zwarte trapleuning past eigenlijk bij ontzettend veel trappen en muren.

Nog niet helemaal zeker? Wordt het een zwarte trapleuning, of een trapleuning van blauwstaal?

Teusonline.nl biedt proefstaaltjes aan tegen een kleine vergoeding. Zo kun je een goed beeld krijgen hoe mooi het bij jou trap komt te staan.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze trapleuningen, het bestellen of de montage hiervan? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij alle vragen direct kunnen beantwoorden en je direct kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze.