• kwaliteit
  • vakmanschap
  • ambacht VS eenvoud
  • gemak
  • doe-het-zelf

Trapleuning Zwartstaal

Stalen trapleuningen zwart gepoedercoat.

Start hier de configurator

 

Zwarte stalen trapleuningen zijn sinds enkele jaren een erg gewild product.

Waar men vroeger een leuning nodig had die alleen functioneel moest zijn, zijn we tegenwoordig meer bewust van het design en moet de trapleuning passen in het interieur.

De materialen die we gebruiken zijn van hol of massief staal en kunnen, wanneer je dat wenst, in een zeer ranke vorm besteld worden. Ook wanneer de trap een kromming heeft en de leuningen dus gebogen moeten worden, kunnen wij hier een uitstekende oplossing voor bieden.

De voordelen van zwartstaal:

  • Onverwoestbaar
  • Duurzaam
  • Natuurlijk materiaal
  • Zeer elegant en strak
  • Onderhoudsvrij
  • Veilig en sterk

Montage van de trapleuning

Daarnaast heeft Teus een geheel nieuwe bevestigingstechniek ontwikkeld, namelijk de blinde montage. Deze simpele leuninghouders zijn op een zeer sterke maar ook op een verbluffend simpele wijze te monteren.

Deze blinde montage techniek met ankerlijm, wordt al vele jaren toegepast in de bouwsector en bij ons als trapleuning leverancier. Teus heeft dit systeem volledig getest en doorontwikkeld. Teus geeft dan ook levenslange garantie op alle producten en de bevestiging hiervan.

Wanneer de trapleuning op een smetplank gemonteerd moet worden, is het raadzaam om de bestaande trapleuning, een mal of een tekening bij ons af te leveren zodat wij deze exact kunnen namaken.

De stalen leuningen komen natuurlijk het meest tot hun recht wanneer deze direct in of op de muur worden gemonteerd.

Het bijzondere van de stalen trapleuningen van Teus is dat deze uitermate toepasbaar zijn in een modern interieur. Is de trap gerestaureerd en wil je de nostalgische uitstraling behouden of juist terugbrengen? Dan is de blauwstalen trapleuning de perfecte keuze. Je kunt de keuze blauwstaal of zwart gecoat aangeven in het bestelproces.

De blauwstalen trapleuningen worden uitsluitend vervaardigd van massief staal en hebben een dikte van 2 cm.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze trapleuningen, het bestellen of de montage hiervan? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij alle vragen direct kunnen beantwoorden en je direct kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Een trapleuning zwart gecoat kopen doet u online eenvoudig & voordelig bij Teus Online. Uw zwarte trapleuning wordt op maat vervaardigd, is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 9005 (gitzwart mat) en de uiteinden worden met de hand naadloos dichtgelast; Voor een stoere, moderne & perfect afgewerkte zwarte trapleuning! Wij bieden een gericht assortiment trapleuningen zwart gecoat, zowel rond als vierkant / rechthoekig, in combinatie met diverse soorten leuninghouders. Daarnaast kunt u kiezen uit een ‘gladde’ poedercoating of een fijnstructuur poedercoating. Altijd een zwarte trapleuning naar wens dus!

Een type afwerking

De zwarte stalen trapleuningen zijn in een type zwarte poedercoating te krijgen. Deze trapleuningen worden door onze vakman met de hand dichtgelast en naadloos afgewerkt. Zo krijg je het mooiste resultaat.

Een zwarte trapleuning is hip

De zwarte trapleuning is tijdloos en stijlvol. Het staat vooral goed bij een strakke witte muur of een witte trap, maar ook bij een houten of metalen trap. De robuuste zwarte trapleuning past eigenlijk bij ontzettend veel trappen en muren.

Nog niet helemaal zeker? Wordt het een zwarte trapleuning, of een trapleuning van blauwstaal?

Teusonline.nl biedt proefstaaltjes aan tegen een kleine vergoeding. Zo kun je een goed beeld krijgen hoe mooi het bij jou trap komt te staan.