• kwaliteit
  • vakmanschap
  • ambacht VS eenvoud
  • gemak
  • doe-het-zelf

Trapleuning Blauwstaal

Trapleuning van staal

Een hand gemaakte trapleuning van staal zult u niet meer zo vaak tegenkomen. Bent u namelijk bezig met een renovatie? Of bouwt u zelfs aan een volledig nieuw huis?

Dan kunt u natuurlijk zeker kwalitatieve trapleuningen gebruiken. Bij ons heeft u zowel de keuze in Zwartstaal als Blauwstaal trapleuningen. Maar wat voor soort trapleuning kiest u?

De kwalitatieve trapleuningen van Teus Online

Bij Teusonline koopt u niet alleen kwaliteit, maar krijgt u ook direct design en veiligheid. De materialen worden keurig op maat gemaakt en extreem goed verpakt. Door de unieke vormgeving van de trapleuningen en eenvoudige manier van montage is Teusonline de perfecte en veilige keuze.

Kies voor blauwstalen trapleuningen

Bij Teusonline kiest u voor blauwstalen trapleuningen die er prachtig uitzien in uw huis.

Deze trapleuningen hebben een rustiek uiterlijk en zijn door het ambachtelijke werk van Teus ook wel smeedijzeren trapleuningen te noemen.

De stalen blauwstalen trapleuningen zijn onderhoudsvrij en zelfs krasbestendig. Dit komt door de toplaag (harde walshuid) die ontstaat bij het verhitten van de stalen leuningen. De nostalgische trapleuningen passen ook perfect in een modern en strak interieur.

De soorten trapleuningen

De trapleuningen zijn er in verschillende vormen en maten beschikbaar. Denk dan aan een ronde, moderne vierkante of rechthoekige trapleuning. Zo kunnen de trapleuningen ook ‘recht’ of ‘gebogen’ gemaakt worden.

Bespreek en denk goed na over welke soort trapleuning het beste bij uw interieurkeuze past en kies voor kwaliteit bij Teus Online.

Eenvoudige voorwaarden

Niet alleen kun je trapleuningen online kopen, maar bij Teus Online kun je zelfs proefstaaltjes bestellen, inmeetinstructie krijgen of rechtstreek telefonisch contact met Teus. Dit om de mogelijkheden te bespreken om voor ieder een passende trapleuning te garanderen.