• kwaliteit
  • vakmanschap
  • ambacht VS eenvoud
  • gemak
  • doe-het-zelf

Hans is (zoals hij vaak aangeeft) een wandelend bruistablet. De spontane ideeën die bij hem boven komen, weet hij perfect te verwoorden. Zijn creatieve brein zorgt voor enorme veranderingen en een compleet andere denkwijze bij ondernemers, dus ook bij Teus. Dit levert in eerste instantie een hoop chaos op maar door zijn communicatiekennis en sales ervaring wordt dit al snel omgezet naar een unieke en frisse manier om Teus voor iedereen laagdrempelig te maken.


Stric is Full Service in ICT voor haar klanten. We zijn externe systeembeheerders met een nauwe band en onderhouden de website van Teusonline. Met onze kennis hebben we net een stapje meer kunnen zetten voor Teusonline en snelle aanpassingen kunnen doorvoeren en adviezen gegeven.


Rolf is een creatieve denker, die zich graag uitdrukt door middel van beeldvorming. Het speelse tekenwerk geeft de klant vertrouwen, helderheid en plezier. Want Teus wil zijn producten graag verkopen aan klanten met een glimlach.


Marcia is de grafisch vormgever en verantwoordelijk voor alles wat u ziet. Zij brengt kleur, zorgt voor de perfecte uitstraling en weet dit op subtiele wijze weer te geven. Haar snelle handelen, uiterst vriendelijke omgang en haar behulpzaamheid, maken het erg plezierig om Teus aan de wereld te tonen.


Joop is een topfotograaf die tot in de kleinste detail producten weet weer te geven. Daarnaast is Joop meedenker en weet zich perfect in de positie van een klant te verplaatsen. Het enthousiasme van een fotograaf ziet u terug in alle afbeeldingen (dat zijn er vele honderden) die worden weergegeven op Teus.


Remco is een techneut en developer van hoog niveau. Hij is de stille kracht achter Teus en weet als geen ander hoe hij de klanten op een logische manier door een webwinkel kan leiden. Door zijn razendsnelle werkwijze, is hij in staat om vele honderden afbeeldingen van onze producten op een juiste manier in het systeem te verwerken. Dit, in combinatie met zijn hoog ‘meedenkgehalte’, maken Remco tot een topper.


Marc zorgt voor de online marketing en dat doet hij uitstekend, anders was je niet op deze shop terecht gekomen, toch? Het bedenken van verschillende strategieën om meer klanten te benaderen is iedere keer een nieuwe uitdaging voor hem. Daarnaast kan Marc de bezoekersaantallen, de meest bezochte pagina’s en de vele data perfect analyseren en op in spelen. Zonder Marc zou Teus er wel zijn, maar niemand zou Teus zien.


Sybrig zorgt voor de facturatie, de boekhoudingen, de telefoon en daardoor is zij een niet te missen schakel in het systeem. Daarnaast regelt zij ook nog het voorraadbeheer, zonder haar zou Teus dus niets kunnen produceren en leveren. Zij geeft Teus, waar nodig, de rust, eten, drinken, liefde en aandacht, zij is….. je raadt het al, de vrouw van Teus.


Henk is onze monteur, fabricage medewerker, bezorger en alles om Teus te ondersteunen. Henk werkt uiterst precies en neemt ruim de tijd om klanten tevreden te stellen.